Skip to main content
Snelle en persoonlijke service
Maatwerkoplossingen
Concurrerende premies

Diensten en oplossingen

ACL Verzekeringen helpt – samen met het professionele intermediair – ondernemers met tal van verzekeringsoplossingen. Wat ACL Verzekeringen daarbij biedt is even simpel als schaars: verstand van zaken, oplossingsgericht denken, een persoonlijke en uiterst snelle service en concurrerende premies.
ACL Verzekeringen heeft een breed assortiment aan zakelijke verzekeringen die stuk voor stuk gekenmerkt worden door eenvoud en toch heel compleet zijn. ACL Verzekeringen is dé zakelijke partner voor assurantietussenpersonen die zich richten op zowel het midden- en kleinbedrijf als de bovenkant van de markt.

Collectieve Ongevallen

Uw medewerkers zijn belangrijk voor u en uw bedrijf. Een ongeval zit echter in een klein hoekje. Als een van uw medewerkers door een ongeval overlijdt of blijvend invalide wordt, wilt u er voor uw medewerker of diens nabestaanden zijn. Een extra financiële ondersteuning is dan heel welkom voor uw medewerker of de nabestaanden. Dit regelt u eenvoudig met een collectieve ongevallenverzekering.
U kunt een collectieve ongevallenverzekering sluiten als toevoeging op het arbeidsvoorwaardenpakket. En soms is het sluiten van een collectieve ongevallenverzekering afgesproken in de CAO.
De collectieve ongevallenverzekering sluit u voor uw werknemers. U kunt daarbij kiezen wie u verzekert:
  • alle personen met een vast dienstverband
  • een duidelijk omschreven groep medewerkers binnen het bedrijf
  • uitzendkrachten of stagiaires
Het verzekerde bedrag kan op basis van het jaarloon worden bepaald, maar u kunt ook kiezen voor vaste bedragen.