Skip to main content
Snelle en persoonlijke service
Maatwerkoplossingen
Concurrerende premies

Diensten en oplossingen

ACL Verzekeringen helpt – samen met het professionele intermediair – ondernemers met tal van verzekeringsoplossingen. Wat ACL Verzekeringen daarbij biedt is even simpel als schaars: verstand van zaken, oplossingsgericht denken, een persoonlijke en uiterst snelle service en concurrerende premies.
ACL Verzekeringen heeft een breed assortiment aan zakelijke verzekeringen die stuk voor stuk gekenmerkt worden door eenvoud en toch heel compleet zijn. ACL Verzekeringen is dé zakelijke partner voor assurantietussenpersonen die zich richten op zowel het midden- en kleinbedrijf als de bovenkant van de markt.

Beroepsaansprakelijkheid

Deze verzekering beschermt uw bedrijf tegen aanspraken van derden en/of uw opdrachtgever voor financiële schade. Zuivere vermogensschade dus. Verzekerd zijn de beroepsfouten die u of uw medewerkers hebben gemaakt bij het verrichten van de verzekerde werkzaamheden.
Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is geen vervanging van een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven, maar een aanvulling daarop. Schade aan personen of zaken is dan ook niet gedekt op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wilt u zich daar ook tegen verzekeren? Sluit dan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af.
Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is niet voor alle beroepen wettelijk verplicht. Voor sommige beroepen is het echter wel verplicht, bijvoorbeeld als de brancheorganisatie waarbij u bent aangesloten dit verplicht stelt. Ook kan een opdrachtgever eisen dat u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft. Laat u daarom goed informeren door uw opdrachtgevers en uw brancheorganisatie.